Het bestuur

Het bestuur van stichting NJC Hilvarenbeek / open jongerencentrum the BOX bestaat uit vrijwilligers met een passie voor jongerenwerk. Alle leden van het bestuur zijn woonachtig in de gemeente hilvarenbeek.

Het bestuur draagt de eindverantwoording van het jongerencentrum en probeert een organisatie te vormen die past binnen de huidige wensen van de jeugd van Hilvarenbeek.

Voorzitter: Rene Michels

bestuur rene websiteIk ben een geboren en getogen Bikse, werk bij een sociaal huisvester als coördinator technisch beheer en ben vader van 3 kids (Dries , Joske  en Kees ).
In mijn vrije tijd secretaris van Gilde Sint Sebastiaan Hilvarenbeek en al 43 jaar actief betrokken bij vv Hilvaria. Ik ben 15 jaar bestuurslid van KPJ Hilvarenbeek geweest waarvan 4 jaar voorzitter. In die tijd (1986) hebben we in eigen beheer het huidige KPJ clubhuis aan de Veldhoven gebouwd.
Vanaf  2011 heb ik me sterk gemaakt voor de bouw van een Nieuw Jongeren Centrum, met podiumzaal, in onze gemeente omdat ik de overtuiging heb dat we, en met name ook de jeugd van Hilvarenbeek, een eigen plek moet hebben waar we, als stichting, zelfstandig en in eigen beheer culturele sociale en eigentijdse actieviteiten kunnen organiseren. En waar de jongeren elkaar kunnen ontmoeten!!
Ook bv. persoonlijke initiatieven, vrijwillige organisaties, stichtingen en beginnende bandjes, zoals er in Hilvarenbeek altijd zijn geweest en zullen blijven, MOETEN gewoon een EIGEN plek kunnen hebben waar ze zich thuis voelen en waar ze zich kunnen ontplooien……….
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!!!…………

 

Algemeen bestuurslid / vice-voorzitter: Marc Appels

Marc bestuur websiteIk ben  geboren in Middelbeers maar woon sinds 1997 in Hilvarenbeek.  En ben vader van twee kinderen (Yent ,Robin) en werkzaam in de elektrotechnische installatietechniek .
In het verleden heb ik 8 jaar in het bestuur van ojc ‘t Tref gezeten o.a. als voorzitter en ben ik op dit moment nog voorzitter van stichting Popverdorie. Deze stichting heeft als doelstelling het organiseren en ondersteunen van culturele en muzikale evenementen voor en door inwoners van de gemeente Hilvarenbeek.
Mijn drijfveren om in het bestuur te gaan van het nieuwe jongerencentrum is dat ik vind dat jongeren nu en in de toekomst een plaats moeten hebben  in Hilvarenbeek  waar zij op een laagdrempelige manier in contact met elkaar kunnen komen en uiting kunnen geven aan dingen die voor hen belangrijk zijn. Het zij in de vorm van muzikaliteit, creativiteitsuiting, het ontdekken of zij in staat zijn mensen aan te sturen, te overleggen met elkaar. Kortom: een scala aan sociale en zakelijke vaardigheden ontwikkelen, indien ze dit wensen. Natuurlijk is het ook goed als je  op een passievere manier deel wilt zijn van zo’n organisatie. 

Algemeen bestuurslid/ Penningmeester: Cees Bruurs

DSC_0222

Ik ben  geboren en getogen in Hilvarenbeek en vader van drie kinderen die juist ook in de doelgroep vallen. Zelf ben ik werkzaam in de agrarische sector voor huisvesting rundvee en melkwinnings apparatuur, en automatisering. Daarnaast heb ik nog een kleine zelfstandige onderneming in reclame materialen en emaille borden. Naast mijn werk ben ik al een aantal jaren actief voor de jeugd van Hilvarenbeek onder andere de kick jeugddisco, jongeren carnaval en nu het NJC Hilvarenbeek / Jongerencentrum the BOX.
Voor de komende jaren wil ik me sterk maken voor de toekomstige bouw van een Nieuw Jongeren Centrum, zodat ook deze jeugd een eigen honk heeft om zich in thuis te voelen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Neem onderstaande gegevens over *